ambulanta-generic-publimedia-octav-ganea.jpg

Incidentul s-a petrecut în Podeni, duminică dimineața, fiind cercetat de polițiștii IPJ Prahova.

Din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit că scandalul ar fi pornit la o petrecere de majorat, pe fondul consumului de alcool. Victimele au fost rănite de alți doi tineri, care au fost duși la audieri, la Poliție. 

Cei doi tineri răniți, în vârstă de 17 și 18 ani, au fost preluați de Ambulanța Prahova și transportați șa Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Conform concluziilor preliminare ale medicului legist, viața nu le-a fost pusă în pericol.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cel de 17 ani are plăgi înjunghiate la nivelul toracelui posterior, iar cel 18 ani plagă antebraț stâng.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și a gradului de vinovăție.

Sursa SAJ Prahova și IJP prahova

ambulanta-generic-publimedia-octav-ganea.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.