44574555_539860456475144_2913646461453336576_n.jpg

O competiție inedită, găzduită de Titan Academy Ploiești, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 10, la clubul de fitness și forță din Galeriile Comerciale.

Doar o zi ne mai desparte de "Înfruntarea Titanilor"! Înscrierile sunt libere, deschise tuturor doritorilor, termenul limită fiind ora 9.30, sâmbătă, la recepția Titan Academy. Probele sunt descrise în materialul video de la final. Cei care doresc să-și măsoare forțele și vor ocupa primele trei locuri la fiecare probă vor fi premiați cu bani și abonamente la Titan Academy.

În deschidere, pentru motivarea concurenților, invitații speciali vor face demontrații de forță și execuții ale exercițiilor fizice și probelor de concurs. Au confirmat participarea campinonii naționali: Costin Ilinca, Dana Andrei, Lucian Borza și multiplul campion național Bogdan Stoica.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primul concurs va fi cel de "Bench press", urmat de cel de "Deadlift", iar la final cel de "Squat".

La finalul concursului va avea loc un seminar despre nutriție și culturism. Invitații speciali, profesioniști ai domeniului, vor răspunde întrebărilor legate de antrenamente și alimentație.

Pentru spectatori intrarea va fi liberă, în limita capacității sălii. Concurenții sunt rugați să vină cu 30 minute înainte de începerea evenimentului, pentru înscriere si măsurători.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.