fbpx

44574555_539860456475144_2913646461453336576_n.jpg

O competiție inedită, găzduită de Titan Academy Ploiești, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 10, la clubul de fitness și forță din Galeriile Comerciale.

Doar o zi ne mai desparte de "Înfruntarea Titanilor"! Înscrierile sunt libere, deschise tuturor doritorilor, termenul limită fiind ora 9.30, sâmbătă, la recepția Titan Academy. Probele sunt descrise în materialul video de la final. Cei care doresc să-și măsoare forțele și vor ocupa primele trei locuri la fiecare probă vor fi premiați cu bani și abonamente la Titan Academy.

În deschidere, pentru motivarea concurenților, invitații speciali vor face demontrații de forță și execuții ale exercițiilor fizice și probelor de concurs. Au confirmat participarea campinonii naționali: Costin Ilinca, Dana Andrei, Lucian Borza și multiplul campion național Bogdan Stoica.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primul concurs va fi cel de "Bench press", urmat de cel de "Deadlift", iar la final cel de "Squat".

La finalul concursului va avea loc un seminar despre nutriție și culturism. Invitații speciali, profesioniști ai domeniului, vor răspunde întrebărilor legate de antrenamente și alimentație.

Pentru spectatori intrarea va fi liberă, în limita capacității sălii. Concurenții sunt rugați să vină cu 30 minute înainte de începerea evenimentului, pentru înscriere si măsurători.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg