Layer-16_nicoleta_pene.jpg

Jurnaliștii de la Rise Project au publicat astăzi primul articol cu conținutul valizei primite de la un țăran din Teleorman. Interesul major asupra subiectului făcut ca, la scurt timp după publicare, site-ul Rise să pice.

Potrivit Rise Project, în hard-disk-ul extern se află toate documentele din computerul Nicoletei Pene - directorul comercial al Tel Drum. 

Jurnaliștii de la Rise Project scriu că ea a venit în Tel Drum „ca un nimeni” și că ascensiunea ei este „de domeniul fantasticului”, iar apoi a ajuns să „taie și spânzure”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Nicoleta Pene a adus-o în Tel Drum și pe sora ei - Florentina Biolan - „ocupată cu modellingul și cu o intrigă amoroasă în Mexic”. Soțul Nicoletei Pene - Ionuț Dacian - a fost director de mecanizare în Tel Drum până în 2014. După ce s-a angajat la RAR Teleorman, el a omis să completeze în declarația de avere că soția lui lucrează la Tel Drum.

Potrivit organigramelor firmei, Nicoleta Pene este mâna dreaptă a lui Petre Pitiș, directorul general al Tel Drum.

Potrivit documentelor, Nicoleta Pene nu controlează doar intrările și ieșirile din Tel Drum, ci și din afacerile fiului lui Dragnea – Valentin Ștefan Dragnea – și ale ale finului liderului PSD (Zooveg, InterFrigo, Romcip – Ferma Salcia, Agrotrust). 

Citește articolul integral pe Rise Project

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.