fbpx

Layer-16_nicoleta_pene.jpg

Jurnaliștii de la Rise Project au publicat astăzi primul articol cu conținutul valizei primite de la un țăran din Teleorman. Interesul major asupra subiectului făcut ca, la scurt timp după publicare, site-ul Rise să pice.

Potrivit Rise Project, în hard-disk-ul extern se află toate documentele din computerul Nicoletei Pene - directorul comercial al Tel Drum. 

Jurnaliștii de la Rise Project scriu că ea a venit în Tel Drum „ca un nimeni” și că ascensiunea ei este „de domeniul fantasticului”, iar apoi a ajuns să „taie și spânzure”.

Nicoleta Pene a adus-o în Tel Drum și pe sora ei - Florentina Biolan - „ocupată cu modellingul și cu o intrigă amoroasă în Mexic”. Soțul Nicoletei Pene - Ionuț Dacian - a fost director de mecanizare în Tel Drum până în 2014. După ce s-a angajat la RAR Teleorman, el a omis să completeze în declarația de avere că soția lui lucrează la Tel Drum.

Potrivit organigramelor firmei, Nicoleta Pene este mâna dreaptă a lui Petre Pitiș, directorul general al Tel Drum.

Potrivit documentelor, Nicoleta Pene nu controlează doar intrările și ieșirile din Tel Drum, ci și din afacerile fiului lui Dragnea – Valentin Ștefan Dragnea – și ale ale finului liderului PSD (Zooveg, InterFrigo, Romcip – Ferma Salcia, Agrotrust). 

Citește articolul integral pe Rise Project

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg