5c426190-befa-42de-9661-02a2eb2b723f_1903e.jpg

Miercuri seară, un accident rutier în urma căruia un Audi A6 a fost avariat, iar o stație de tramvai de pe strada Găgeni, din zona Vinalcool, a distrusă, s-a produs în jurul orei 22.00. Șoferul autoturismului a fugit de la fața locului, abandonându-și în mașină mai multe bunuri personale, printre care și telefonul mobil. 

Imediat la fața locului au ajuns polițiștii, care au început cercetarea și au stat de vorba cu martorii la eveniment. Așa au aflat că șoferul, la scurt timp după producerea accidentului s-a dat jos din mașină și a rupt-o la fugă. 

Deși oamenii legii au încercat să-i dea de urmă, acesta este în continuare căutată. Polițiștii au un bănuit în acest caz, însă continuă, prin metode specifice cercetarea la fața locului și încearcă depistarea acestuia

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Când va fi găsit, șoferul va trebui să dea explicații pentru decizia de fugi de la fața locului.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.