download.jpg

Un nou cutremur s-a produs duminică seara, la ora 17:46:35 în zona seismică Vrancea.

Cutremurul a fost localizat în județul Buză, la o adâncime de 117 km.

Potrivit INFP, acest seism a avut o magnitudine de 3,6 grade. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reamintim că duminică dimineață, la ora 3:38, a avut loc în Buzău un cutremur cu magnitudinea de 5,8 grade, cel mai mare din ultimii 14 ani.

Acesta s-a resimțit și în Prahova, inclusiv la Ploiești.

Este a dpua replică importantă a cutremurului de noaptea trecută. Prima replică a avut loc la ora 05:48:57 tot în Buzau și a avut o magnitudine: 3.2, la o adancime de 148 km.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.