podul-de-lemn-contract-semnat_d6b53.jpg

Trenurile care circulă pe sub Podul de lemn din Ploiești au impusă o restricție de viteză. Acesta va fi demolat.

Podul de lemn din Ploiești, închis traficul rutier de mai mulți ani, se află într-o avansată stare de degradare. Din acest motiv, CFR a luat decizia impunerii unei măsuri de siguranță: restricție de viteză.

La solicitarea observatorulph.ro, CFR a transmis următorul punct de vedere:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Podul de lemn menţionat este un obiectiv administrat de Primăria Ploieşti. Până la demararea lucrărilor de demolare a podului, de către Primărie, trenurile vor circula în zona respectivă cu o restricţie de viteză de 15 km/h.

Menţionăm faptul că personalul feroviar de specialitate monitorizează permanent starea tehnică a podului, iar dacă situaţia o impune, reprezentanţii Regionalei CF Bucureşti vor lua măsurile de siguranţă care se impun în astfel de situaţii”.

Reamintim că, săptămâna trecută, Primăria Ploiești a semnat contractul de lucrări (inclusiv proiectare) având ca obiect: “Creare pasaj trecere între strada Depoului și strada Mimiului – Podul de lemn (proiectare și execuție)” (detalii AICI)

Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Plecări importante de la Petrolul Ploiești

Doi dintre jucătorii care, în prima parte a sezonului, au făcut parte din lotul petroliştilor, mijlocaşul Claudiu Herea şi fundaşul central Florin Plămadă, şi-au încheiat, în mod oficial,...

Travel&Lifestyle
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Unde poți ieși vineri seară în Ploiești

Cum astăzi e vineri, iar după o săptămână grea simți nevoia de a te distra sau relaxa, iată ce poți face în această seara: Astăzi, 18 ianuarie, începând cu orele 20:00, ești invitat la o seară  de Folk...