fbpx

injunghiat0majorat-valea.jpg

Un tânăr din Valea Călugărească a ajuns la Spitalul Județean după ce a fost înjunghiat chiar de către prietenul său, alături de care petrecuse toată noaptea la un majorat din localitate. Potrivit unor surse medicale, rana provocată cu un cuțit nu i-a pus viața în pericol, însă victima a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. 

Surse judiciare au declarat pentru observatorulph.ro că sâmbătă, 20 octombrie, pe raza localității Valea Călugărească, a avut loc o altercație întrei doi tineri cu vârste de 26 de ani respectiv 30 de ani, în jurul orei 05.50, în urma căreia o persoană a fost înjunghiată. 

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul postului de Poliție Rurală, iar în urma cercetărilor oamenii legii au concluzionat că, încăierarea a avut loc pe fondul consumului de alcool.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, după ce s-au cinstit bine și s-au distrat la un majorat în localitate, cei doi au plecat spre casă. Numai că, la un moment dat s-au luat la ceartă, și ulterior s-au bătut și înjunghiat. 

Potrivit IJP Prahova în cauză a fost întocmit un dosar pentru lovire sau alte violențe, iar cei doi tineri au fost sancționați contravențional cu câte 500 de lei fiecare pentru tulburarea liniștii și ordinii publice

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg