injunghiat0majorat-valea.jpg

Un tânăr din Valea Călugărească a ajuns la Spitalul Județean după ce a fost înjunghiat chiar de către prietenul său, alături de care petrecuse toată noaptea la un majorat din localitate. Potrivit unor surse medicale, rana provocată cu un cuțit nu i-a pus viața în pericol, însă victima a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. 

Surse judiciare au declarat pentru observatorulph.ro că sâmbătă, 20 octombrie, pe raza localității Valea Călugărească, a avut loc o altercație întrei doi tineri cu vârste de 26 de ani respectiv 30 de ani, în jurul orei 05.50, în urma căreia o persoană a fost înjunghiată. 

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul postului de Poliție Rurală, iar în urma cercetărilor oamenii legii au concluzionat că, încăierarea a avut loc pe fondul consumului de alcool.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astfel, după ce s-au cinstit bine și s-au distrat la un majorat în localitate, cei doi au plecat spre casă. Numai că, la un moment dat s-au luat la ceartă, și ulterior s-au bătut și înjunghiat. 

Potrivit IJP Prahova în cauză a fost întocmit un dosar pentru lovire sau alte violențe, iar cei doi tineri au fost sancționați contravențional cu câte 500 de lei fiecare pentru tulburarea liniștii și ordinii publice


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.