fbpx

stefan-alexandru-copil-mort-sanador.png

Ștefan Alexandru, un băiețel de 1 an și 10 luni, a murit sămbătă noaptea, pe 20 octombrie, după o operație de hernie inghinală efectuată la Sanador, un spital privat din Capitală. După câteva ore de la intevenția chirurgicală, starea de sănătate a băiețelului s-a agravat și a intrat în stop cardiorespirator, nemaiputând fi resresuscitat.

Marți, 23 octombrie, a avut loc autopsia, în urmă căreia s-a aflat cauza decesului copilului: şoc hemoragic, în urma unei hemoragii interne, informează Pro TV.

Anterior, clinica privată a făcut unele precizări, dar a spus că nu va face alte declarații, privind acest caz, până când expertiza medico-legală de la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML) nu va stabili cauzele decesului.

„Conform documentației medicale avute la dispoziție precum și declarațiilor medicilor implicați, rezultă că au fost respectate întocmai toate procedurile și protocoalele medico-chirurgicale aferente afecțiunilor respective și simptomatologiei ulterioare intervenției chirurgicale”, se preciza, printre altele, în comunicatul Sanador.

Potrivit Ministerului Sănătății, în acest caz, „s-au respectat procedurile igienico-sanitare”. A fost sesizat Colegiul Medicilor, pentru a fi verificată conduita terapeutică.

sursa: stirilreprotv.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg