frontiera-noaptea-termoviziune-660x336.jpg

Contrabanda cu țigări în Prahova e în floare, iar polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice fac tot posibilul să oprească acest fenomen îngrijorător. Recent în Prahova au fost descoperite mai multe depozite ilegale de țigări de contrabandă, fapt ce a dus la cercetare penală a multor prahoveni și cetățeni moldoveni implicați într-o grupare specializată. 

Chiar dacă ne așteptăm ca amploarea fenomenului să fie diminuată în urma nenumăratelor acțiuni ale polițiștilor din cadrul SICE, județul Prahova continuă să fie o zonă cheie în circuitul țigărilor moldovenești care ajung ilegal în România. 

La sfârșitul săptămânii trecute, aceiași polițiști din cadrul SICE au întocmit noi dosare penale pentru contrabandă cu țigări. Mai exact, joi noaptea oamenii legii au fost sesizați că la Valea Călugărească, în apropierea căii ferate, au fost găsiți mai mulți saci care conțin baxuri cu țigări. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O echipă operativă s-a deplasat la fața locului și a început verificările. În scurt timp au fost depistați doi cetățeni moldoveni care ar avea legătură cu o grupare specializată în aducerea în România a mii de țigarete moldovenești și din Ucraina. În urma audierilor unul dintre cei doi a fost plasat sub control judiciar. 

Țigările urmau să ajungă în piețele din cartiere și în Oborul din Bariera Bucov. 

Totodată, vineri, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției nr. 1 Ploiești a oprit pentru control un autovehicul în care au fost găsite 200 țigarete având aplicate timbre din afara graniței.

Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigarete.

foto ilustrativ opiniatimisoarei.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019
  • De Mihai Popescu

Accident pe DJ 230. O mașină a ieșit în decor

Accident, sâmbătă dimineață, pe D.J.230 la Cerașu, Prahova. Din primele informații, un șofer a pierdut controlul volanului și a derapat. Mașina a ajuns în decor, iar o persoană acuză dureri....