YXNoPWJlZDBmZDFhZDZlNDIwOTExOTQ1ZWUzNWU4MzA4MTg0.thumb.jpg

Conform estimărilor, aproximativ 1000 de persoane protestează în fața Guvernului. Se strigă lozinci anti-PSD.

Protestul a fost anunțat după adoptarea OUG 92 pentru modificarea legilor justiției.

Nemulțumirile sunt însă legate de întreaga clasă politică, așa că a apărut inițiativa ”Oameni noi în politică”, un proiect pentru care deja se strâng semnături.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Conform digi24, în primele rânduri ale manifestanţilor a fost adus un butoi de fier pe care este lipită fotografia premierului Viorica Dăncilă iar unii protestatari lovesc butoiul cu ciocane.

Traficul nu a fost oprit.

surse digi24, agerpres

YXNoPWJlZDBmZDFhZDZlNDIwOTExOTQ1ZWUzNWU4MzA4MTg0.thumb.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.