incendiu-ppeasa.jpg

Sâmbătă după amiază ploieștenii au văzut din nou pe pe cer un nor de fum negru care se ridica din zona de Nord a orașului. 35 de pompieri au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la același depozit de mase plastice din Pleașa, care a ars și în urmă cu o săptămână. 

Pompierii prahoveni s-au luptat cu flăcările mai bine de cinci ore, iar după stingerea focului, cercetările preliminare au indicat faptul că incendiul a fost provocat intenționat. 

În ultimele cinci luni, depozitul de mase plastice de la Pleașa a ars de trei ori. În perioada următoare ISU Prahova va efectua un control amănunțit la firma care deține depozitul. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sursa foto ISU Prahova


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.