646x404.jpg

În această dimineață, polițiștii prahoveni au descins la două adrese din București la o persoană bănuită de înșelăciune prin metoda ”nunta”. Individul se dădea pe Facebook un organizator profesionist de evenimente, printre victime numărându-se și tineri din Prahova. După ce încasa diverse sume de bani de la viitorii miri, acesta dispărea. Prejudiciul depășește 400.000 de lei.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 18 octombrie a.c., poliţiştii din Prahova efectuează 2 percheziții în municipiul București, fiind vizat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, bănuit de înșelăciuni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2014 - 2018, cel în cauză ar fi determinat părțile vătămate să-i remită diverse sume de bani, promițându-le în schimb organizarea unor evenimente (nunți, botezuri).

După încasarea banilor, acesta nu mai îndeplinea serviciile promise.

Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 400.000 de lei.

Cel în cauză va fi condus la sediul I.P.J. Prahova, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La activități participă și jandarmi.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.