screenshot_php567_60137700.jpg

Doi copii cu vârste de 5 și 6 ani au fost transportați la Spitalul de Pediatrie după ce au fost spulberați de o mașină. Victimele se aflau pe marginea drumului, la momentul producerii accidentului. 

Potrivit Inspectoratului Județean de Polițe Prahova, cei doi copii au fost transportați la spital, iar oamenii legii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Totodată șoferul vinovat va fi testat cu paratul etilotest. 

Cel mai probabil, conducătorul auto a pierdut controlul direcției de deplasare și i-a acroșat pe cei doi minori care se aflau pe marginea drumului. În cauză va fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Vom reveni cu detalii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

foto rtv.net


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1D, la Ciorani

Două autoturisme au fost implicate, miercuri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 1D, la Ciorani. Din primele informații, unul dintre șoferi ar fi făcut atac de panică și a fost...