toata-romania-se-plange-de-gandacii-mirositori-atentie-aceste-insecte-pot-purta-germeni-periculosi-555932.jpg

Toată România se plânge de gândacii mirositori. Ploşniţele cerealelor au invadat mai multe oraşe. Dezinsecţiile nu au avut efect, iar frigul, spun specialiştii, nu îi îndepărtează.

Potrivit antena3.ro, insectele nu sunt deloc inofensive, transmit medicii.

„Insectele pot transmite paraziţi. Mai ales pentru copii, riscul e mult mai mare. Știm că într-o toxiinfecţie alimentară, la un copil mic, riscul de deshidratare şi de complicaţii este categoric mare. Iar cei sensibili vor putea să dezvolte alergii importante”, a declarat Adrian Marinescu, medic primar boli infecţioase, pentru observator.tv.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Invazia a fost confirmată de cititorii observatorulph.ro în Ploiești și localitățile limitrofe.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.