IMG_20181016_163319.jpg

Un cititor a semnalat pe adresa redacției parcarea ilegală a unui autoturism într-o zonă interzisă din Piața Anton din Ploiești. Observatorulph.ro a solicitat SGU explicații și măsuri.

Sesizarea cititorului:

Bună ziua, 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”De săptămâni întregi această mașină este parcată pe marcajul care interzice circulația în piața Anton. Poliția locală oprește autobuzele cu călători care fac naveta în parcul industrial Ploiești și ne întârzie la muncă în loc să ia măsuri față de acești indivizi.

In acelasi timp, SGU blocheaza rotile in centru stand la panda in locurile aglomerate unde pur si simplu nu ai unde sa parchezi, in timp ce peste tot in oras sunt cazuri ca acesta. Este o bătaie crasă de joc la adresa bunului simț. 

Vă rog să cereți un punct de vedere de la SGU și poliția locală privitor la acest abuz. Va multumesc!”

Galerie FOTO

IMG_20181016_163319.jpg

IMG_20181016_163238.jpg

IMG_20181016_163230.jpg

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.