contrabanda.jpg

Patru persoane au fost arestate preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, iar alte trei au fost plasate sub control judiciar în urma descinderilor care au avut loc în ultima săptămână în Prahova, într-un dosar de contrabandă cu țigări. 

Miercuri, 10 octombrie, polițiștii au descins la 31 de adrese din Prahova, Ilfov, București și Suceava, iar sâmbătă 13 octombrie, alte trei descinderi au avut loc în același dosar. 

Mai mulți cetățeni moldoveni și români sunt acuzați că au introdus ilegal în țară mii de țigarete pe care le depozitau în locații din Prahova și ulterior le vindeau în târguri, precum oborul ploieștean. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește mai multe detalii aici:  Depozite ilegale de țigări moldovenești în Prahova. Percheziții masive în Ploiești și Băicoi

foto expres de banat


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.