maxresdefault.jpg

Două accidente rutiere s-au produs marți după amiază în Prahova. Primul accident a avut loc pe DN 1B, în localitatea Albești, iar cel de-al doilea în Ploiești, pe strada Izvoare. În urma evenimentelor o persoană a fost rănită și transportată la spital.

Potrivit IJP Prahova, pe DN 1B, la Albești, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului, două persoane au necesitat îngrijiri medicale la fața locului. 

La Ploiești, pe strada Izvoare, două autoturisme au intrat în coliziune, rezultând rănirea unei femei. Polițiștii au deschis un anchetă și cercetează modul în care s-au produs accidentele. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În funcție de evoluția stării de sănătate a victimelor, în cauză poate fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

foto ilustrativ captura youtube


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.