8bar-NU-696x389.jpg

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Surani și-a petrecut weekendul la Spitalul Județean de Urgență Ploiești după ce a fost înjunghiat chiar de către prietenul de pahar. Totul s-a întâmplat vineri seară, în jurul orelor 21.00, în comuna Predeal Sărari. 

Un apel pe 112 anunța că un bărbat a fost victima unei agresiuni în urma căreia a fost înjunghiat. La fața locului s-a deplasat un echipaj al ambulanței care i-a acordat bărbatului primul ajutor și l-a transportat la Județean.

Polițiștii sosiți la fața locului au început audierile, iar în urma cercetărilor au stabilit că autorul este prietenul de pahar al victimei, un alt bărbat în vârstă de 42 de ani. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. Victima a fost înjunghiată în abdomen însă rănile suferite nu i-au pus viața în pericol.

foto ilustrativ monitoruldevrancea.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.