Spitalul-Judetean-de-Urgenta-Ploiesti.jpg

Incident la spitalul județean de urgență din Ploiești. Un lift ar fi picat în gol. Deocamdată nu se cunosc detalii privind eventuale victime.

UPDATE 1 Reacția conducerii spitalului

,,Liftul nu a căzut în gol. S-au blocat usile, pentru că salariații nu au înțeles că trebuie să respecte instructiunile de folosire. Liftul se află la parter și mai mulți salariați s-au urcat în el să meargă la etaj, la ședință, însă usile au rămas blocate", a declarat, pentru observatorulph.ro, Marius Niculescu, managerul Spitalului Județean din Ploiești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

UPDATE 2 Nimeni nu a fost rănit, defecțiunea a fost remediată. Liftul ar fi fost supraîncărcat cu angajați nerăbdători să urce la etajele superioare. 

Reamintim că un incident asemănător s-a produs luna trecută la maternitatea din Ploiești. Detalii aici: Incident la Maternitatea din Ploiești. Un lift cu mai multe paciente a picat în gol câteva etaje. UPDATE Mărturia unei victime

Știre în curs de actualizare.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.