4faa85c9-63da-48ca-b8fb-936f25eb8514.jpg

Polițiștii prahoveni sunt în alertă după ce un tânăr în vârstă de 16 ani a plecat dintr-un centru de recuperare din Breaza. 

Comunicatul IJP Prahova

Politistii din Breaza au fost sesizati despre faptul ca Lazaroiu Constantin Alexandru, de 16 ani, a plecat voluntar dintr-un centru de recuperare si reabilitare din Breaza si nu a mai revenit.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Semnalmente: 1, 65 înălțime, 50 de kg, constitutie astenica, par negru, tuns scurt, fata ovală, ten deschis.

La momentul plecării era îmbrăcat cu un tricou de culoare neagra, blugi de culoare bleu, vestă de culoare verde, pantofi sport de culoare albă.

Persoanele care pot da informatii despre minor sunt rugate sa sune la 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.