646x404 (1).jpg

Un accident feroviar în urma căruia un adolescent în vârstă de 16 ani a fost lovit de tren s-a produs vineri seară în jurul orei 20.20 în gara din Mizil. 

UPDATE: Tânărul a suferit un traumatism abdominal și la genunchi. Din fericire, viața nu i-a fost pusă în pericol. Potrivit primelor cercetări, accidentul se pare că s-a produs după ce tânărul a coborât dintr-un tren care ajunsese în gară fără să asigure, moment în care a fost acroșat de o altă garnitură. 

Momentan nu se cunosc alte detalii despre starea victimei, însă potrivit primelor verificări ale polițiștilor se pare că evenimentul s-a produs accidental, nefiind vorba de o tentativă de suicid. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La fața locului a fost trimis un echipaj din cadrul SAJ Prahova. Vom reveni cu detalii

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

foto ilustrativ adevarul.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Luni, 03 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante la spitale din Prahova

Mai multe spitale din Prahova au scos la concurs posturi vacante de muncitor, asistent și de infirmier, dar și de brancardier, medic și director medical. Pe lista unităților care au posturi vacante...