fbpx

injurari_84829200.JPG

Trei eleve susțin că au fost agresate ieri după amiază într-un autobuz de pe traseul 35 din Ploiești, de către un bărbat care se afla în stare de ebrietate. După incident, copilele și-au petrecut câteva ore la secția nr. 3 de Poliție, însoțite de părinți. 

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Locale, fapta s-a consumat în zona Baraolt, din Vestul Ploieștiului. Cele trei copile au alertat un echipaj al Poliției Locale, după ce au fost agresate într-un autobuz TCE. Pe baza descrierii, polițiștii locali au reușit depistarea bărbatului și au sesizat Poliția

Din cercetări a reieșit faptul că cele trei copile nu ar fi fost agresate fizic de bărbatul în vârstă de 41 de ani, ci doar le-au fost adresate injurii. În urma audierii bărbatului a rezultat că cele trei minore nu au fost victimele vreunei infracțiuni de natură penală. 

Polițiștii au procedat la sancționarea bărbatului aflat în stare de ebrietate cu suma de 500 de lei pentru încălcarea legii 61/1991 privind tulburarea liniștii și ordinii publice. Totodată acestuia i-a fost pusă în vedere respectarea normelor de conviețuire socială.

foto ilustrativ publika.md

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Auto-moto
  • Duminică, 17 Februarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

VIDEO: Taximetrist ploieștean iresponsabil

Un taximetrist ploieștean a dat o probă de condus pentru care nu ar trebui să mai șofeze. Cum arată o situație care generează accidente. Intersecția Nord, Ploiești, sâmbătă după amiaza. Un...