fbpx

injurari_84829200.JPG

Trei eleve susțin că au fost agresate ieri după amiază într-un autobuz de pe traseul 35 din Ploiești, de către un bărbat care se afla în stare de ebrietate. După incident, copilele și-au petrecut câteva ore la secția nr. 3 de Poliție, însoțite de părinți. 

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Locale, fapta s-a consumat în zona Baraolt, din Vestul Ploieștiului. Cele trei copile au alertat un echipaj al Poliției Locale, după ce au fost agresate într-un autobuz TCE. Pe baza descrierii, polițiștii locali au reușit depistarea bărbatului și au sesizat Poliția

Din cercetări a reieșit faptul că cele trei copile nu ar fi fost agresate fizic de bărbatul în vârstă de 41 de ani, ci doar le-au fost adresate injurii. În urma audierii bărbatului a rezultat că cele trei minore nu au fost victimele vreunei infracțiuni de natură penală. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii au procedat la sancționarea bărbatului aflat în stare de ebrietate cu suma de 500 de lei pentru încălcarea legii 61/1991 privind tulburarea liniștii și ordinii publice. Totodată acestuia i-a fost pusă în vedere respectarea normelor de conviețuire socială.

foto ilustrativ publika.md

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg