injurari_84829200.JPG

Trei eleve susțin că au fost agresate ieri după amiază într-un autobuz de pe traseul 35 din Ploiești, de către un bărbat care se afla în stare de ebrietate. După incident, copilele și-au petrecut câteva ore la secția nr. 3 de Poliție, însoțite de părinți. 

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Locale, fapta s-a consumat în zona Baraolt, din Vestul Ploieștiului. Cele trei copile au alertat un echipaj al Poliției Locale, după ce au fost agresate într-un autobuz TCE. Pe baza descrierii, polițiștii locali au reușit depistarea bărbatului și au sesizat Poliția

Din cercetări a reieșit faptul că cele trei copile nu ar fi fost agresate fizic de bărbatul în vârstă de 41 de ani, ci doar le-au fost adresate injurii. În urma audierii bărbatului a rezultat că cele trei minore nu au fost victimele vreunei infracțiuni de natură penală. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii au procedat la sancționarea bărbatului aflat în stare de ebrietate cu suma de 500 de lei pentru încălcarea legii 61/1991 privind tulburarea liniștii și ordinii publice. Totodată acestuia i-a fost pusă în vedere respectarea normelor de conviețuire socială.

foto ilustrativ publika.md


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Administrație
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Comisie anti-poluare la Primăria Ploiești

În contextul în care reclamațiile privind calitatea aerului din Ploiești sunt la ordinea zilei, iar legislația în domeniul mediului s-a modificat, autoritățile locale sunt obligate să întocmească...