ploiesti-noaptea.jpg

Primele probleme au început să apară în urmă cu două luni când s-a epuizat bugetul pentru plata curentului electric și pentru asigurarea mentenanței. Problema a fost pusă vineri pe tapet, în ședința Consiliului Local Ploiești.

Cu mari eforturi, în luna septembrie, municipalitatea a reușit plata facturii pentru luna august. Astăzi, în ședința Consiliului Local Ploiești, consilierul local Gabriel Minea, președintele Comisiei pentru utilităţi publice, calitatea vieţii şi protecția mediului, a atras atenția că este nevoie de urgență de alocarea sumelor necesare pentru acest serviciu până la finele anului, respectiv de 2 milioane de lei.

Acesta nu este singurul serviciu care nu mai are alocare bugetară. În aceeași situație se află și SGU și TCE, pentru care, astăzi, cu mari eforturi, s-au acordat 3,4 milioane de lei, respectiv 2,4 milioane de lei pentru TCE si un milion de lei pentru SGU.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

RASP Ploiești a atras atenția că pentru cele SGU nu mai există prevedere bugetară de la jumătatea lunii octombrie.

Situația ar putea găsi rezolvare printr-o rectificare de buget, care ar urma să aibă loc săptămâna viitoare. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.