accidentulcomarnic.jpg

Un tragic accident rutier s-a produs în joi dimineață în jurul orei 06.30 pe DN1, la Comarnic. O femeie în vârstă de 54 de ani, care potrivit primelor cercetări, traversa drumul național pe o trecere de pietoni, a fost spulberată de un autoturism care se deplasa spre Brașov.

În urma impactului, femeia a suferit multiple traumatisme incompatibile cu viața, iar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. 

Autoturismul implicat în accident, un Mercedes Benz, era condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani din Breaza. Testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul că acesta nu consumase băuturi alcoolice. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Victima accidentului se numește Piciorea Elena și este domiciliată în Comarnic. În cauză polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.