fbpx

07accident-1.jpg

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din Tătăru și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. În timp ce efectua în gospodărie mai multe lucrări de amenajare, acesta s-a tăiat cu un flex în zona piciorului. Rana a fost una adâncă și a sângerat până a murit. 

Potrivit informațiilor intrate în posesia observatorulph.ro, autoritățile au fost anunțate cu privire la tragedie printr-un apel la 112. Un vecin al bărbatului care știa că își amenajează curtea, a intrat la bănuieli când a văzut că acesta din urmă nu avansează în ceea ce face și a început să-l caute. 

Odată intrat în curte, și-a văzut vecinul și bunul prieten într-o baltă de sânge, căzut la pământ. În urma apelului la 112, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și unul al ambulanței. Din păcate, medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Surse medicale au declarat pentru observatorulph.ro că moartea bărbatului a fost una lentă, și că decesul s-a produs în urmă cu aproximativ 12 ore. 

În cauză polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

foto ilustrativ sursa obiectivbr.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg