fbpx

07accident-1.jpg

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din Tătăru și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. În timp ce efectua în gospodărie mai multe lucrări de amenajare, acesta s-a tăiat cu un flex în zona piciorului. Rana a fost una adâncă și a sângerat până a murit. 

Potrivit informațiilor intrate în posesia observatorulph.ro, autoritățile au fost anunțate cu privire la tragedie printr-un apel la 112. Un vecin al bărbatului care știa că își amenajează curtea, a intrat la bănuieli când a văzut că acesta din urmă nu avansează în ceea ce face și a început să-l caute. 

Odată intrat în curte, și-a văzut vecinul și bunul prieten într-o baltă de sânge, căzut la pământ. În urma apelului la 112, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și unul al ambulanței. Din păcate, medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. 

Surse medicale au declarat pentru observatorulph.ro că moartea bărbatului a fost una lentă, și că decesul s-a produs în urmă cu aproximativ 12 ore. 

În cauză polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

foto ilustrativ sursa obiectivbr.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Auto-moto
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Andra Ilie

Pieton lovit pe trecere la Florești

Luni dimineață s-a produs un accident rutier pe o stradă din comuna Florești, județul Prahova. Din primele cercetări, se pare că un tânăr de 17 ani a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Victima...