07accident-1.jpg

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din Tătăru și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. În timp ce efectua în gospodărie mai multe lucrări de amenajare, acesta s-a tăiat cu un flex în zona piciorului. Rana a fost una adâncă și a sângerat până a murit. 

Potrivit informațiilor intrate în posesia observatorulph.ro, autoritățile au fost anunțate cu privire la tragedie printr-un apel la 112. Un vecin al bărbatului care știa că își amenajează curtea, a intrat la bănuieli când a văzut că acesta din urmă nu avansează în ceea ce face și a început să-l caute. 

Odată intrat în curte, și-a văzut vecinul și bunul prieten într-o baltă de sânge, căzut la pământ. În urma apelului la 112, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și unul al ambulanței. Din păcate, medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Surse medicale au declarat pentru observatorulph.ro că moartea bărbatului a fost una lentă, și că decesul s-a produs în urmă cu aproximativ 12 ore. 

În cauză polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

foto ilustrativ sursa obiectivbr.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.