fbpx

WhatsApp Image 2018-10-11 at 11.20.43.jpeg

După ora 12:00, în Prahova nu se vor mai efectua multe dintre cursele de transport persoane. Membrii Filialei Prahova a Federației Operatorilor Români de Transport (FORT) au anunțat autoritățile județene că își vor înceta activitatea de transport județean și interjudețean pe o perioadă nedeterminată.

UPDATE Ora 14:00 Greva a luat sfârșit.

UPDATE Cel mai mare operator din Prahova, DST, nu participă la protest. ”Avem o responsabilitate față de abonați și călători. Momentan nu anulăm cursele. însă nu excludem posibilitatea să ne alăturăm protestului pe viitor”, au transmis reprezentanții companiei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Protestul a fost declanșat din cauza unui ordin al Ministrului Transporturilor care, susțin reprezentanții FORT, îi dezavantajează la licitațiile pentru trasee (vom reveni pe această temă).

Contactat de observatorulph.ro, Augustin Hagiu, președintele FORT, a confirmat protestul din Prahova: ”Sunt peste 20 de firme transport afiiate federației noastre, care probabil vor întrerupe după ora 12:00 activitatea. Protestul are loc în toată țara”.

De partea cealaltă, președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, susține că transportatorii care anulează curse vor fi amendați.

”Transportatorii care nu-și îndeplinesc obligațiile contractuale și nu își vor respecta orarul de curse vor fi amendați”, a declarat Toader pentru observatorulph.ro.

Adresa transmisă FORT autorităților județene din Prahova:

WhatsApp Image 2018-10-11 at 11.20.43.jpeg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg