WhatsApp Image 2018-10-11 at 11.20.43.jpeg

După ora 12:00, în Prahova nu se vor mai efectua multe dintre cursele de transport persoane. Membrii Filialei Prahova a Federației Operatorilor Români de Transport (FORT) au anunțat autoritățile județene că își vor înceta activitatea de transport județean și interjudețean pe o perioadă nedeterminată.

UPDATE Ora 14:00 Greva a luat sfârșit.

UPDATE Cel mai mare operator din Prahova, DST, nu participă la protest. ”Avem o responsabilitate față de abonați și călători. Momentan nu anulăm cursele. însă nu excludem posibilitatea să ne alăturăm protestului pe viitor”, au transmis reprezentanții companiei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Protestul a fost declanșat din cauza unui ordin al Ministrului Transporturilor care, susțin reprezentanții FORT, îi dezavantajează la licitațiile pentru trasee (vom reveni pe această temă).

Contactat de observatorulph.ro, Augustin Hagiu, președintele FORT, a confirmat protestul din Prahova: ”Sunt peste 20 de firme transport afiiate federației noastre, care probabil vor întrerupe după ora 12:00 activitatea. Protestul are loc în toată țara”.

De partea cealaltă, președintele CJ Prahova, Bogdan Toader, susține că transportatorii care anulează curse vor fi amendați.

”Transportatorii care nu-și îndeplinesc obligațiile contractuale și nu își vor respecta orarul de curse vor fi amendați”, a declarat Toader pentru observatorulph.ro.

Adresa transmisă FORT autorităților județene din Prahova:

WhatsApp Image 2018-10-11 at 11.20.43.jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

13 ambulanțe noi vor sosi în Prahova

Serviciul de Ambulanță Județean Prahova a primit o veste bună la sfârșit de an. Săptămâna aceasta vor fi repartizate în județ 13 ambulanțe noi, tip B, dintre care una cu tracțiune integrală. Vestea...