fbpx

hingheri_79987000_80471900_01339300.jpg

O firmă de ecarisaj din Prahova este în centrul unui scandal după ce angajații au luat de pe strada un câine, iar acesta a murit la scurt timp. Proprietara patrupedului spune că era la serviciu când hingherii l-au luat pe Florică de pe o strada din Breaza, iar când s-a dus la sediul firmei ca să-l revendice a aflat că animalul a murit. 

Crina Cosaru a declarat pentru digi24.ro că reprezentanții serviciului de ecarisaj i-au sugerat că Florică ar fi murit din cauza viermișorilor sau din cauze naturală, afirmații cu care femeia nu a fost de acord, animalul fiind unul îngrijit si deparazitat. Mai mult, femeie susține că sfârșitul câinelui i-a fost adus de doza mare de tranchilizant folosită. 

Reportaj Digi24

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Crina Cosaru, proprietara: Era un câine foarte blând care nu făcea rău la nimeni. Toţi copiii care veneau aici se jucau cu el, era ca o jucărie.

De strângerea câinilor din Breaza s-a ocupat serviciul de gestionare a animalelor fără stăpân din Boldeşti-Scăieni, o altă localitate din judeţul Prahova. Când femeia a ajuns la sediul firmei, a aflat că Florică a murit.

Crina Cosaru: Câinele meu era mort în frigider. Am întrebat de ce a murit. Mi-au spus că de moarte naturală sau poate avea viermişori.

-Credeţi în asta?

-Nu, câinele meu era deparazitat şi vaccinat.

Localnic: Cu ceva vreme înainte, cu vreo 6 luni, şi mie mi s-a întâmplat acelaşi episod, doar ca eu am intervenit mai repede. Mi-au cipat câinele şi m-am dus să îl ridic în acelaşi zi.

Proprietarea câinelui crede că doza de tranchilizant folosită a fost prea mare. Femeia a făcut o reclamaţie la poliţie, după ce reprezentanţii serviciului de ecarisaj au refuzat să îi elibereze un document constatator.

-Ieşiţi afară.

-Nu puneţi mâna pe mine.

-Atunci ieşiţi afară, domnule, în cabinetul meu nu faceţi dumneavoastră legile.

-Vă rog nu puneţi mâna pe mine, gestionaţi un serviciu public.

Raluca Breazeanu, purtător de cuvânt IPJ Prahova a declarat pentru observatorulph.ro: ”Polițiștii din Boldești au fost sesizați că ar avea loc un conflict între o femeie și reprezentanții unui adăpost pentru animale. Polițiștii s-au dus la fața locului au aplanat conflictul. Din primele verificări a rezultat că motivul ar fi decesul unui câine. Polițiștii au informat reprezentanții DSVSA legat de necesitatea efectuării necropsiei. În continuare efectuează cercetări pentru a verifica dacă au fost respectate prevederile legale privind protecția animalelor.

sursa: digi24.ro

foto ilustrativ b365.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg