hingheri_79987000_80471900_01339300.jpg

O firmă de ecarisaj din Prahova este în centrul unui scandal după ce angajații au luat de pe strada un câine, iar acesta a murit la scurt timp. Proprietara patrupedului spune că era la serviciu când hingherii l-au luat pe Florică de pe o strada din Breaza, iar când s-a dus la sediul firmei ca să-l revendice a aflat că animalul a murit. 

Crina Cosaru a declarat pentru digi24.ro că reprezentanții serviciului de ecarisaj i-au sugerat că Florică ar fi murit din cauza viermișorilor sau din cauze naturală, afirmații cu care femeia nu a fost de acord, animalul fiind unul îngrijit si deparazitat. Mai mult, femeie susține că sfârșitul câinelui i-a fost adus de doza mare de tranchilizant folosită. 

Reportaj Digi24

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Crina Cosaru, proprietara: Era un câine foarte blând care nu făcea rău la nimeni. Toţi copiii care veneau aici se jucau cu el, era ca o jucărie.

De strângerea câinilor din Breaza s-a ocupat serviciul de gestionare a animalelor fără stăpân din Boldeşti-Scăieni, o altă localitate din judeţul Prahova. Când femeia a ajuns la sediul firmei, a aflat că Florică a murit.

Crina Cosaru: Câinele meu era mort în frigider. Am întrebat de ce a murit. Mi-au spus că de moarte naturală sau poate avea viermişori.

-Credeţi în asta?

-Nu, câinele meu era deparazitat şi vaccinat.

Localnic: Cu ceva vreme înainte, cu vreo 6 luni, şi mie mi s-a întâmplat acelaşi episod, doar ca eu am intervenit mai repede. Mi-au cipat câinele şi m-am dus să îl ridic în acelaşi zi.

Proprietarea câinelui crede că doza de tranchilizant folosită a fost prea mare. Femeia a făcut o reclamaţie la poliţie, după ce reprezentanţii serviciului de ecarisaj au refuzat să îi elibereze un document constatator.

-Ieşiţi afară.

-Nu puneţi mâna pe mine.

-Atunci ieşiţi afară, domnule, în cabinetul meu nu faceţi dumneavoastră legile.

-Vă rog nu puneţi mâna pe mine, gestionaţi un serviciu public.

Raluca Breazeanu, purtător de cuvânt IPJ Prahova a declarat pentru observatorulph.ro: ”Polițiștii din Boldești au fost sesizați că ar avea loc un conflict între o femeie și reprezentanții unui adăpost pentru animale. Polițiștii s-au dus la fața locului au aplanat conflictul. Din primele verificări a rezultat că motivul ar fi decesul unui câine. Polițiștii au informat reprezentanții DSVSA legat de necesitatea efectuării necropsiei. În continuare efectuează cercetări pentru a verifica dacă au fost respectate prevederile legale privind protecția animalelor.

sursa: digi24.ro

foto ilustrativ b365.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

13 ambulanțe noi vor sosi în Prahova

Serviciul de Ambulanță Județean Prahova a primit o veste bună la sfârșit de an. Săptămâna aceasta vor fi repartizate în județ 13 ambulanțe noi, tip B, dintre care una cu tracțiune integrală. Vestea...