WhatsApp Image 2018-10-11 at 09.15.08.jpeg

Șase persoane au murit în urma unor accidente rutiere grave care s-au produs în ultimele cinci zile pe DN1, în Prahova. Fie că a fost vorba de viteză excesivă, neatenția la volan sau abateri ale pietonilor, tragicele evenimente au pus din nou județul nostru pe harta neagră a zonelor periculoase din România. 

Pentru a responsabiliza șoferii și pentru a preveni alte tragedii, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat în această dimineață o acțiune pentru combaterea vitezei excesive, sancționarea pietonilor care traversează prin loc nepermis, dar și pentru sancționarea deținătorilor de animale lăsate nesupravegheate în zona drumului public și care prezintă un pericol pentru circulația rutieră. 

Vă reamintim că ultimul accident mortal pe DN1 s-a petrecut în această dimineață, la Comarnic, unde o femeie în vârstă de 42 de ani care se angajase în traversarea neregulamentară a drumului național a fost spulberată de un autoturism. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

WhatsApp Image 2018-10-11 at 09.15.09.jpeg

WhatsApp Image 2018-10-11 at 09.15.08.jpeg

WhatsApp Image 2018-10-11 at 09.15.05.jpeg

WhatsApp Image 2018-10-11 at 09.15.04.jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Atenție șoferi! Radar la ieșirea din Ploiești

Acțiunea polițiștilor se încadrează în campania pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente. Un echipaj al Poliției Rutiere dotat cu radar a fost văzut la ieșirea din Ploiești, pe strada...