fbpx

medicina-legala-e-cu-un-picior-in-groapa03_56535.jpg

Un tânăr de 25 de ani a murit după ce a fost lovit în cap cu o lopată. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 6 spre 7 octombrie, în comuna Flipeștii de Târg, sat Mărginenii de Jos, Prahova.

Șase tineri, printre care și victima, au făcut un grătar la care s-a consumat alcool și, în jurul orei 3 dimineața, s-au luat la bătaie. 

În urma scandalului, Nicolae Oprea a suferit mai multe lovituri, inclusiv cu o lopată în zona capului. Tânărul a fost transportat la spitalul județean din Ploieștim în stare gravă, unde a decedat în noaptea de luni spre marți.

Cea care a alertat poliția a fost mătușa victimei, însă a doua zi după incident, când victima era în stare gravă și nu a mai putut povesti ce i s-a întâmplat. 

În prezent, toți cei cinci tineri implicați în incident au fost identificați și sunt audiați pentru identificarea autorului crimei.

Ciudat este de ce medicii care l-au preluat și tratat pe tânăr nu au anunțat poliția că a fost victima unei agresiuni.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Marius Nica
director editorial
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Viața Prahovei
  • Marți, 19 Februarie 2019
  • De Roxana Tănase

Încă un deces din cauza gripei în Prahova

Bilanț sumbru în Prahova. Numărul persoanelor decedate la Spitalul Județean Ploiești, pentru care există confirmată prezența virusului gripal, a ajuns la 29. Ultima victimă a gripei este o femeie în...