medicina-legala-e-cu-un-picior-in-groapa03_56535.jpg

Un tânăr de 25 de ani a murit după ce a fost lovit în cap cu o lopată. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 6 spre 7 octombrie, în comuna Flipeștii de Târg, sat Mărginenii de Jos, Prahova.

Șase tineri, printre care și victima, au făcut un grătar la care s-a consumat alcool și, în jurul orei 3 dimineața, s-au luat la bătaie. 

În urma scandalului, Nicolae Oprea a suferit mai multe lovituri, inclusiv cu o lopată în zona capului. Tânărul a fost transportat la spitalul județean din Ploieștim în stare gravă, unde a decedat în noaptea de luni spre marți.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cea care a alertat poliția a fost mătușa victimei, însă a doua zi după incident, când victima era în stare gravă și nu a mai putut povesti ce i s-a întâmplat. 

În prezent, toți cei cinci tineri implicați în incident au fost identificați și sunt audiați pentru identificarea autorului crimei.

Ciudat este de ce medicii care l-au preluat și tratat pe tânăr nu au anunțat poliția că a fost victima unei agresiuni.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Duminică, 16 Decembrie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Starea drumurilor din Prahova, duminică dimineața

Se putea și mai rău, spun șoferii, care până la urmă au avut noroc cu transformarea ninsorii în ploaie, ceea ce a făcut ca drumurile să devină practicabile în cea mai mare parte a județului Prahova. Sunt...