fbpx

contrabada-tigari.jpg

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Prahova, Dâmbovița și Botoșani împreună cu polițiștii Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R au efectuat ieri 17 percheziții la grupare bănuită de evaziune fiscală, contrabandă şi deţinerea sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării. Au fost ridicate peste 160.000 de țigări, 20.000 de lei și 9.760 de euro, iar 15 persoane au fost conduse la audieri.

Comunicatul IJP Prahova

La data de 10 octombrie a.c., polițiștii de combatere a crimei organizate din Prahova, Dâmbovița și Botoșani, sub coordanarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, au efectuat 17 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite că ar face parte dintr-un grup infracţional organizat specializat în comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală, contrabandă şi deţinerea sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării.

Din cercetări a reieșit că, în perioada aprilie 2017 – octombrie 2018, persoanele bănuite în cauză ar fi introdus pe teritoriul României, prin alte locuri decât cele stabilite pentru control vamal,  mai multe cantități de țigarete.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate peste 160.000 de țigări, 20.000 de lei și 9.760 de euro.

15 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La acțiune au participat jandarmi din cadrul Grupării Mobile Matei Basarab din Ploiești.

VIDEO

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Viața Prahovei
  • Marți, 19 Februarie 2019
  • De Roxana Tănase

Încă un deces din cauza gripei în Prahova

Bilanț sumbru în Prahova. Numărul persoanelor decedate la Spitalul Județean Ploiești, pentru care există confirmată prezența virusului gripal, a ajuns la 29. Ultima victimă a gripei este o femeie în...