fbpx

batrana-talharita.jpg

O femeie în vârstă de 91 de ani, din Ploiești, a fost tâlhărită, ieri noapte. Cel puțin așa ar fi povestit bătrâna autorităților ajunse la fața locului.

UPDATE: Potrivit unor surse, declarația femeii cu privire la faptul că ar fi fost să voteze nu se confirmă. Anchetatorii trebuie să lămurească acum dacă într-adevăr femeia a fost sau nu victima unei agresiuni sau dacă rănile suferite, la nivelul feței și a palmelor, au fost provocate ca urmare a faptului că ar fi căzut. 

Incidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 19.50, în Cartierul Cina. Potrivit Poliției Locale, un echipaj ajuns la fața locului ar fi găsit-o pe femeie întinsă pe jos, în zona stației TCE de pe strada Andrei Muresanu.

Femeia prezenta urme de sânge pe față și la nivelul palmelor și ar fi povestit că a fost lovită și deposedată de suma de 1.000 de lei, bani pe care i-ar fi avut într-un portofel în geantă.

IPJ Prahova confirmă faptul că, ieri seară, a existat un apel la 112 și că o persoană a anunțat că o bătrână are nevoie de ajutor. În cauză se fac cercetări cu privire la declarațiile bătrânei.

foto cu caracter ilustrativ, sursa: ziarul clujean

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Auto-moto
  • Marți, 19 Februarie 2019
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Anotimpului din Ploiești

Accidentul rutier a avut loc marți seară , pe strada Anotimpului, din Ploiești, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier, precizând că o...

Social
  • Marți, 19 Februarie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Intervenție Apa Nova pe strada Cibinului din Ploiești

Miercuri, 20 februarie, APA NOVA Ploiesti va intrerupe alimentarea cu apa potabila, intre orele 10.00 – 13.00, pe strada Cibinului (in intervalul 10.00 - 11.30 bl. A7, A11, A12, A13, A14, A16, A17,...