fbpx

batrana-talharita.jpg

O femeie în vârstă de 91 de ani, din Ploiești, a fost tâlhărită, ieri noapte. Cel puțin așa ar fi povestit bătrâna autorităților ajunse la fața locului.

UPDATE: Potrivit unor surse, declarația femeii cu privire la faptul că ar fi fost să voteze nu se confirmă. Anchetatorii trebuie să lămurească acum dacă într-adevăr femeia a fost sau nu victima unei agresiuni sau dacă rănile suferite, la nivelul feței și a palmelor, au fost provocate ca urmare a faptului că ar fi căzut. 

Incidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 19.50, în Cartierul Cina. Potrivit Poliției Locale, un echipaj ajuns la fața locului ar fi găsit-o pe femeie întinsă pe jos, în zona stației TCE de pe strada Andrei Muresanu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Femeia prezenta urme de sânge pe față și la nivelul palmelor și ar fi povestit că a fost lovită și deposedată de suma de 1.000 de lei, bani pe care i-ar fi avut într-un portofel în geantă.

IPJ Prahova confirmă faptul că, ieri seară, a existat un apel la 112 și că o persoană a anunțat că o bătrână are nevoie de ajutor. În cauză se fac cercetări cu privire la declarațiile bătrânei.

foto cu caracter ilustrativ, sursa: ziarul clujean

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg