batrana-talharita.jpg

O femeie în vârstă de 91 de ani, din Ploiești, a fost tâlhărită, ieri noapte. Cel puțin așa ar fi povestit bătrâna autorităților ajunse la fața locului.

UPDATE: Potrivit unor surse, declarația femeii cu privire la faptul că ar fi fost să voteze nu se confirmă. Anchetatorii trebuie să lămurească acum dacă într-adevăr femeia a fost sau nu victima unei agresiuni sau dacă rănile suferite, la nivelul feței și a palmelor, au fost provocate ca urmare a faptului că ar fi căzut. 

Incidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 19.50, în Cartierul Cina. Potrivit Poliției Locale, un echipaj ajuns la fața locului ar fi găsit-o pe femeie întinsă pe jos, în zona stației TCE de pe strada Andrei Muresanu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Femeia prezenta urme de sânge pe față și la nivelul palmelor și ar fi povestit că a fost lovită și deposedată de suma de 1.000 de lei, bani pe care i-ar fi avut într-un portofel în geantă.

IPJ Prahova confirmă faptul că, ieri seară, a existat un apel la 112 și că o persoană a anunțat că o bătrână are nevoie de ajutor. În cauză se fac cercetări cu privire la declarațiile bătrânei.

foto cu caracter ilustrativ, sursa: ziarul clujean


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.