FOTO-Bilanțul tragediei de pe DN 1, de la Breaza. Doi cetățeni olandezi morți și alte șase persoane au fost rănite

WhatsApp Image 2018-10-07 at 16.37.08.jpeg

WhatsApp Image 2018-10-07 at 16.37.08.jpeg

Doi cetățeni olandezi au murit, iar alte șase persoane au fost rănite și transportate la spital în urma unui grav accident rutier care s-a produs duminică după amiază pe DN1, la intersecția spre Breaza. La fața locului au intervenit peste 30 de salvatori prahoveni cu autospeciale de descarcerare, ambulanțe SMURD, autospeciale pentru transport victime multiple și autospeciale de pompieri. 

UPDATE:  Imagini de la carnagiul de pe DN1. Doi morți și șase răniți. Cum s-a produs accidentul

Potrivit primului bilanț al tragicului eveniment, două persoane au murit, un bărbat de 39 de ani și o femeie de 45 de ani, ambii cetățeni olandezi.

În accident a mai fost rănită o tânără în vârstă de 20 de ani care a suferit un traumatism cranio facial, fracturi la ambele brațe și la piciorul drept, un tânăr de 20 de ani care a suferit un traumatism cranio cerebral și un traumatism la bazin, un bărbat în vârstă de 49 de ani care s-a ales cu un traumatism cranio cerebral minor, traumatism abdominal, fractură de tibie picior drept și traumatism la bazin, o altă tânără în vârstă de 20 de care a suferit un traumatism cranio facial, un bărbat de 50 care s-a ales cu un traumatism la bazin, traumatism la picior și traumatism toraco abdominal și o femeie de 51 de ani cu fractură la piciorul stâng

În cauză Poliția a deschis un dosar penale pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Vom reveni cu amănunte.

foto ISU Prahova

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596