- Publicitate -

Antonia Pătrașcu, o tânără cu care Ploieștiul se mândrește

Data:

Antonia Pătrașcu este o tânără din Ploiești, care a ales să își dedice timpul și energia dezvoltării studenților, atât pe plan personal, cât și profesional. Aceasta este studentă la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, Facultatea de Științe Economice, în cadrul celui de-al doilea program de licență, la specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor.

- Publicitate -

Antonia a absolvit Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza din Ploiești, iar în cadrul UPG, tânăra a absolvit un program de licență (Informatică Economică) și unul de masterat (Administrarea Afacerilor în Industria de Petrol și Gaze).

Antonia a acumulat foarte multă experiență în diverse domenii prin intermediul mai multor proiecte în care aceasta a fost implicată. Se mândrește cu cei 6 ani de voluntariat activ în cadrul mai multor structuri și ONG-uri, însă ,,prima dragoste” va rămâne întotdeauna asociația studențească Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești.

Începând cu aprilie 2018 și până în mai 2019, Antonia a fost Coordonatorul Departamentului de Carieră și Dezvoltare din cadrul Ligii Studenților din Centrul Universitar Ploiești. Aici, a avut oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de coordonare a unui departament, precum și de a-și consolida cunoștințele despre implementarea proiectelor, dezvoltarea personală și profesională, gândirea divergentă și asumarea responsabilităților.

- Publicitate -

De asemenea, începând cu luna mai a anului 2019, Antonia a ocupat funcția de Vicepreședinte Relații Interne în aceeași organizație. Aici, aceasta s-a ocupat de organizarea de sesiuni de training-uri non-formale, dar și de elaborarea de proiecte și activități anuale.

Tânăra a avut rolul de a coordona echipa, dar și de a motiva membrii săi. ,,Mama tuturor”, așa cum este numită de colegii ei, Antonia mereu s-a concentrat pe rezolvarea problemelor studenților, fiind alături de ei la fiecare pas, oferindu-le sfaturi și consiliere.

În plus, începând cu martie 2019, aceasta a devenit Trainer în cadrul Uniunii Naționale a Studenților din România (UNSR), livrând în cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești o serie de training-uri care vizează dezvoltarea pe plan personal: Comunicare eficientă, Leadership, Managementul Emoților, Public Speaking, Managementul Echipei, etc. Sesiunile de training organizate de Antonia se axează pe dezvoltarea personală și profesională, încurajarea muncii în echipă, precum și pe dezvoltarea abilităților de coordonare și motivare a echipei. Ea este recunoscută pentru corectitudinea și rapiditatea în luarea deciziilor și rezolvarea problemelor.

- Publicitate -

Studenta este implicată activ în dezvoltarea personală, prin participarea la diverse programe de formare, dintre care amintim o serie de cursuri de formare în cadrul Uniunii Naționale a Studenților din România (UNSR) și un program al Fundației Leaders, care se concentrează pe creșterea abilităților de lider și a încrederii în sine.

Antonia are o atitudine pozitivă, empatică și energică, fiind mereu deschisă la a învăța lucruri noi și de a se implica în proiecte care îi oferă oportunități de dezvoltare. Aceasta are abilități excelente de comunicare și de lucru în echipă, precum și o capacitate dezvoltată de a lua decizii corecte și rapide.

Cu toate acestea, cea mai mare realizare a Antoniei este calitatea de student evaluator ARACIS pe care o deține din iulie 2019, ARACIS fiind Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.

- Publicitate -

Datorită experienței acumulate în multiplele evaluări efectuate în cadrul Instituților de Învățământ Superior din România, tânăra se mândrește cu 2 realizări: pe de o parte cu statutul de trainer în cadrul sesiunilor de formare a studenților evaluatori ARACIS organizate de UNSR, iar pe de altă parte cu statutul de membru unic al comunității academice din Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești care face parte dintr-o comisie permanentă ARACIS.

În luna noiembrie din anul 2022 a fost aleasă pentru un mandat de 2 ani să facă parte din Comisia Permanentă de specialitate C7- Științe Economice II.

Citește continuarea pe ploiestiulnostru.ro

- Publicitate -

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatorul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

- Publicitate -

Distribuie articolul:

Exclusiv

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

Accident în Comarnic. Este al doilea eveniment rutier produs pe DN1, joi seara

Cel de al doilea accident s-a în Comarnic, primul...

Oradea a avut, doar în 2023, investiții din fonduri europene de 918 milioane lei. Ploieștiul…?

Numai în anul 2023 Municipiul Oradea a finalizat investiții...

Accident pe DN1, în zona Azuga. Șoferii autoturismelor implicate sunt asistați medical

Evenimentul rutier s-a produs joi, după ora 17, la...
- Publicitate -

Informații utile

Vrei să-ți cumperi o locuință? Ce criterii trebuie să iei în considerare (II)

Continuăm proiectul ”Casa Nouă”, cu scopul de a vă...

O familie din Prahova, a cărei casă a fost mistuită de flăcări, primește ajutor de la antreprenori

În urmă cu câteva săptămâni, o familie din satul...

Întreruperi de energie electrică în Prahova în perioada 22-26 aprilie. Localitățile afectate

Distribuție Energie Electrică România - Sucursala Ploiești anunță întreruperea...

Medicul Alin Scarlat: Sedentarismul și obezitatea influențează longevitatea

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Campioană a Ploieștiului, umilită de șeful CSM, consilier personal al primarului Volosevici

Jurnaliștii Marius Nica, Claudiu Vasilescu și Mihai Nicolae au...

Arhitectul Răzvan Enescu: ”Andrei Volosevici ne-a mințit în 2020”

Arhitectul Răzvan Enescu, a acordat un interviu lui Bogdan...
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -