Decizia CNSU: Elevii din clasele a VIII-a și a XII-a merg la școală și în scenariul roșu – DOCUMENT

CNSU a decis vineri seara că este permisă continuarea studiilor cu prezență fizică la școală pentru elevii din anii terminali, din clasele a VIII-a și a XII-a, în condițiile stabilite prin ordin comun al ministrului educației și al ministrului sănătății.

Excepție vor face zonele unde incidența cumulată la 14 zile depășește 6 la mia de locuitori și când se instituie carantina locală.

”Se abilitează Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Sănătății în vederea modificării Ordinului comun nr. 3235/93/04.02.2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS- CoV-2, în sensul participării fizice la cursuri, a elevilor din clasele a VIII-a, a XII-a, a XIII-a și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, indiferent de scenariul în care se află localitatea, dar fără a depăși rata de incidență cumulată în ultimele 14 zile de 6/1.000 de locuitori”, se precizează în textul hotărârii.

Documentul poate fi consultat aici: Hotarare elevi

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău