Ofertă educațională la muzeu sau on-line, în Prahova

0

Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova a publicat oferta educațională pentru anul școlar 2020 – 2021, pentru susținerea unor metode alternative de învățare/cunoaștere și educare, atât în secțiile muzeale din Ploiești, cât și din județ.

„Pentru susținerea unor metode alternative de învățare/cunoaștere și educare/dezvoltare, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova și secțiile sale din Ploiești și județ propun unităților de învățământ următoarele teme/moduli, în vederea încheierii de parteneriate educaționale, care se pot desfășura, cu respectarea măsurilor în vigoare pentru limitarea răspândirii COVID-19, în spațiile muzeale, la sediile unităților de învățământ sau on-line”, a anunțat Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova.

Astfel de ore pot fi susținute la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova, Muzeul Ceasului „Nicolae Simache”, Muzeul „Casă de Târgoveţ din secolele al XVIII-lea – al XIX-lea”, Muzeul Memorial „Cezar Petrescu”, Bușteni, Muzeul „Crama 1777”, Muzeul Memorial „Nichita Stănescu”, Muzeul Memorial „Paul Constantinescu”, Muzeul „I. L. Caragiale”, Muzeul „Conacul Pană Filipescu”, Muzeul Memorial „Constantin și Ion Stere”, Muzeul „Casa Domnească” din Brebu, Muzeul Memorial „Nicolae Iorga” din Vălenii de Munte și Muzeul „Foişorul Bellu” din Urlați.

Pentru Muzeul Județean de Istorie și de Arheologie Prahova, dar și pentru Muzeul Ceasului „Nicolae Simache”, taxa pentru parteneriatul educațional – școlar este de 6 lei/elev/modul – la sediul muzeului, 8 lei/ modul / atelier – la sediul muzeului, 10 lei/elev/modul – la sediul beneficiarului.

Mai multe detalii pe site-ul Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Ploiești 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău