Ivan Patzaichin, campionul canotajului românesc, prezent la deschiderea anului universitar de la UPG Ploiești – VIDEO, foto

0

Deschiderea anului universitar de la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești a avut loc, joi, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță. Pe lângă emoțiile de la începutul unui nou an universitar, nu au lipsit momente de excepție. Ivan Patzaichin, campionul canotajului românesc, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice, a fost prezent la eveniment.

Povestea de succes de la Universitatea Petrol-Gaze Ploiești, instituție considerată „o pepinieră pentru multiple generații de ingineri”, continuă la UPG.

Deschiderea noului an universitar 2020-2021 a fost una de excepție, printre invitați numărându-se campionul canotajului românesc, Ivan Patzaichin, Maestru Internațional al Sportului, care a recunoscut că are mulți prieteni la Ploiești, iar profesorilor și studenților le-a urat mult succes în noul an universitar.

„Programul a debutat cu conferința de presă susținută de rectorul universității prof.univ. dr.habil. Dinu Florinel. Ceremonia de deschidere a anului universitar a avut loc in aer liber, într-un spațiu generos, special amenajat în condiții de siguranță și cu respectarea măsurilor de distanțare fizică. Toți participanții au purtat masca de protecție.

Ne-au onorat cu prezența personalități ale vieții economice, administrative, directori de mari companii petroliere, dar si un invitat surpriză, în persoana domnului Ivan Patzaichin, legendarul canoist al României, membru al familiei academice, deținător al onorantului titlu de DOCTOR HONORIS CAUSA al UNEFS București. Acesta s-a  bucurat de aprecierea, atenția și admirația tuturor participanților.

Ne-am dorit ca la un asemenea eveniment festiv studenții noștri să afle povești de succes din cât mai multe domenii de activitate, pentru ca toți cei care au luat cuvântul sunt personalități din domeniile:  petrolier, bancar, administrativ, educației si sportiv.

Mesajul pe care l-au transmis studenților noștri, deși diferit ca mod de exprimare, a fost unul comun: perseverenta pavează drumul spre succes!”, ne-a declarat Conf. univ. dr. Mirela Dulgheru, Director Departamentul de Activități Motrice și Sport Universitar – Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești – Facultatea I.P.G.

Rectorul universității prof.univ. dr.habil. Dinu Florinel:

VIDEO, FOTO: sursă – Conf. univ. dr. Mirela Dulgheru

Ivan Patzaichin:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău