”Decarii” de la Bacalaureat sunt premiați de comunitate. Gesturile de apreciere au fost completate și de Titan Academy Ploiești

0

Nu au cerut nimic de la nimeni. Doar și-au văzut de treabă și au învățat.

Rezultatele au fost pe măsura muncii, așa că 16 elevi au obținut media 10 la Bacalaureat, în Prahova.
Pentru părinți sunt motive de mândrie, pentru dascălii și școlile din care provin, la fel. Atunci când faci performanță ești apreciat, iar recompensele vin treptat. Au apărut deja în presă și au primit mii de mesaje de felicitare, așa cum era și firesc.
Deși spuneam că nu au cerut nimic de la nimeni, acești elevi merită să primească semnele noastre de recunoștință. Teatrul Toma Caragiu a anunțat că îi așteaptă, la fel și o cofetărie din Ploiești, alături de aceștia și clubul de fintess și forță Titan Academy.
Irina Oprea, manager Titan Academy: ”Este modesta noastră formă de a le arăta respectul cuvenit, de a le aprecia efortul și de a-i încuraja pe toți ceilalți să facă performanță, indiferent de domeniul în care vor excela.
Chiar dacă nu toți prahovenii de 10 la BAC sunt din Ploiești și nu tuturor le va fi ușor să vină la Titan Academy, pe cei care doresc îi așteptăm să ne viziteze, oferindu-le abonamente cadou la Titan Academy și punându-le la dispoziție echipa noastră de traineri profesioniști.
„Decarii” sunt așteptați la recepția Titan, din Galeriile Comerciale Winmarkt Ploiești. Tel. 0746313133”
Poate că unii au plecat deja în vacanță, poate că unii se gândesc să plece din țară pentru a-și continua studiile. Important este ca într-o zi să revină, la rândul lor să-i încurajeze pe alții, spunându-le că munca nu rămâne niciodată neapreciată și nerăsplătită, e drept într-o societate normală, care într-o zi își va promova valorile, nu analfabeții.
(P)
*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău