Ce planuri ai pentru această vară? Oferă-i copilului tău șansa să se descopere!

A venit vacanța de vară, un bun prilej ca cei mici să-și consolideze cunoștințele sau să-și descopere noi și diferite abilități. Încurajarea tinerilor să se descopere, să-și cultive abilitățile și talentul este principiul de bază al activităților desfășurat la L’Ecole de Belle Arte, în Ploiești.

După ce am trecut printr-o perioadă grea și solicitantă, este de așteptat ca stresul să-și pună amprenta pe fiecare dintre noi, indiferent de vârstă. La unison, specialiștii sunt de acord că exprimarea emoțiilor și a simțirilor într-un mod creativ, este antidotul ideal prin care copiii și adulții își pot alunga temerile și își pot construi o atitudine pozitivă.

“Suntem de părere că studiul împletit cu muzica şi arta pot face lucruri miraculoase cu mințile încă neşlefuite ale copiilor”, este motto-ul celor de la L’Ecole de Belle Arte.

Destinat în principal instruirii copiilor, centrul oferă cursuri săptămânale de limbi străine (engleză, germană, franceză), pian, teatru, canto, chitară, vioară, leadership, ateliere de creație și nu numai, și pentru adolescenți sau adulți.

Faptul că aici se lucrează în grupuri cu un număr mic de cursanți, face ca predarea să fie mult mai ușoară iar informațiile să fie cât se poate de accesibile pentru fiecare participant, în funcție de nivelul și vârsta acestuia.

Deloc lipsit de interes pentru părinții care trebuie să meargă la muncă, L’Ecole de Belle Arte au și un program de after-school pentru părinţii care doresc să-şi lase copiii pe mâinile unui dascăl cu experiență în domeniu, dar şi a profesorilor care le vor fi alături la opționalele dorite.

Puteți să aflați mai multe despre ce se întâmplă la L’Ecole de Belle Arte, solicitând informații prin intermediul adresei de e-mail: bellearteploiesti@gmail.com, la numărul de telefon 0748.929.255 sau discutând online prin intermediul messenger-ului paginii: https://www.facebook.com/bellearteploiesti/

(P)

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău