ADMITERE 2020. Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică de la UPG Ploiești oferă șase laptop-uri, prin tragere la sorți, pentru cei care aleg unul dintre programele de studii

0

Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică din cadrul Universității Petrol-Gaze Ploiești vine cu o ofertă irezistibilă pentru tinerii care aleg una dintre cele trei specializări promovate.

Una dintre facultățile cu tradiție din cadrul Universității Petrol-Gaze Ploiești, Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică, a ales, în acest an, să-i recompenseze pe tinerii care aleg unul dintre cele trei programe de studii, respectiv Utilaje Petroliere și Petrochimice; Utilaje pentru Transportul și Depozitarea Hidrocarburilor și Inginerie Economică în Domeniul Mecanic.

„Decanul Facultății de Inginerie Mecanică și Electrică, șef lucrări dr. ing. Diniță Alin împreună cu membrii Departamentului de Inginerie Mecanică, sub egida,, Investește în tine” au hotărât acordarea a șase laptopuri în condițiile mai sus menționate!”, a declarat purtătorul de cuvânt al UPG Ploiești, Conf. univ. dr. Mirela Dulgheru.

Astfel, Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică oferă, prin tragere la sorț, șase laptop-uri pentru șase studenți care se vor înmatricula la unul dintre cele trei programe de studii anunțate.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău