O farsă de 1 aprilie, cu reluarea cursurilor școlilor pe 6 aprilie, circulă pe Facebook și Whatsapp. Anunțul Ministerului Educației

0

Astăzi, de 1 aprilie, un ordin fals al ministrului Educației, care poartă și antetul instituției, privind reluarea cursurilor în școli pe 6 aprilie, a devenit viral pe Facebook și Whatsapp.  Ministerul Educației a postat un anunț prin care dezminte acest zvon:

‼️ Anunț important: structura anului școlar 2019-2020 nu a fost modificată!

ℹ️ Vă informăm că informațiile și documentul puse în circulație astăzi, 1 aprilie, în spațiul public, potrivit cărora structura anului școlar 2019-2020 a fost modificată, sunt false!

🔕 Cursurile NU se reiau în data de 6 aprilie!

▶️ Vă rugăm să vă informați doar din #surseoficiale și vă asigurăm că Ministerul Educației și Cercetării va informa în mod oficial în legătură cu deciziile ce urmează a fi luate pe acest subiect. Așa cum se cunoaște, aceste decizii depind de evoluția pandemiei generate de #coronavirus/COVID-19.

 Ministerul Educației și Cercetării va formula denunț penal pentru ca organele abilitate să identifice persoanele care se fac vinovate de distribuirea în spațiul public a unor înscrisuri false, care au rolul de a genera confuzii.

🔕 Ministerul Educației și Cercetării se delimitează categoric de acțiunile acestor persoane și de conținutul fals al documentului!

‼️ Documentul vehiculat în spațiul public nu este emis de Ministerul Educației și Cercetării!

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău