Modul de clase digitale pentru adolescenți, lansat de Ministerul Educației

0

Ministerul Educației a anunțat că, miercuri, 1 aprilie, va lansa Naradix – modul de clase digitale, prin care adolescenți din toată țara își pot da întâlnire online, timp de o oră, pentru a învăța despre lucruri care îi pasionează.

De la social media, la personal branding, dezvoltare personală, tehnologie, inteligență artificială sau educație financiară, elevii vor avea ocazia de a interacționa cu profesioniști de top, precizează Ministerul Educației.

La clasele digitale NaradiX vor participa vloggeri celebri, oameni de business sau traineri cunoscuți.

Programul întâlnirilor NaradiX din această săptămână:

Miercuri, 1 aprilie, ora 16:00: Bianca Adam:  inițiatoarele programului, Andra Munteanu și Armina Dobrică, vor răspunde întrebărilor pregătite de Bianca și vor anunța programul pentru următoarele săptămâni.

Joi, 2 aprilie, ora 16:00: Dr. Mihail Pautov: medicul va explica pe îndelete de ce e important să rămânem acasă pe perioada carantinei, cum să ne protejăm de virus și cum pot evolua lucrurile în continuare.

Vineri, 3 aprilie, ora 18:00: Urania Cremene va vorbi despre cum pot fi gestionate sănătos emoțiile în timpul izolării, ce putem face pentru a ne simți cât mai bine chiar dacă nu ieșim din casă și cum putem folosi timpul liber în mod constructiv.

Inițiativa „Reacție pentru educație” este derulată în cadrul parteneriatului între Ministerul Educației și Cercetării și Narada, o organizație care și-a propus să caute și să implementeze soluții eficiente de modernizare a educației.

foto – sursă: edupedu.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău