transport-1567537639_3dbc4.jpg

Dintr-o eroare Ordonanţa de Urgenţă privind transportul elevilor a fost publicată în Monitorul Oficial într-o altă formă, urmând să fie rectificată miercuri.

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a transmis precizări, ca urmare a publicării în Monitorul Oficial a Ordonanţei de Urgenţă cu privire la transportul elevilor.

"Dintr-o eroare materială, în Monitorul Oficial a fost publicată Ordonanţa de Urgenţă într-o altă formă. În cursul zilei de mâine,12 februarie 2020, va fi publicată în Monitorul Oficial o rectificare, în acord cu forma adoptată în şedinţa Guvernului din 4 februarie 2020, pentru corectarea erorii materiale apărută în circuitul adoptării actului normativ", precizează MEC.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Consiliul Naţional al Elevilor: "Ordonanţa de urgenţă cu care guvernanţii se lăudau zilele acestea ca fiind salvatoare pentru elevii navetişti a fost publicată în Monitorul Oficial al României. Conform textului ordonanţei, decontarea se realizează pe baza documentelor justificative emise de operatorii de transport rutier, aspect discriminatoriu pentru un procent considerabil de elevi care fac naveta folosind mijloacele de transport feroviar."

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg