Concurs de dosare pentru viitorii inspectori școlari sau directori de școli. Înscrierile se fac online

0
isj_prahova_3bce8.jpeg

isj_prahova_3bce8.jpeg

Ministerul Educației a anunțat că de luni, 20 ianuarie, începe înscrierea online pentru concursul de selecție a membrilor corpului naţional de experţi în management educațional. Conform ordinului de ministru, analiza dosarelor depuse de candidați va fi realizată de către inspectoratele școlare.

Calitatea de membru în cadrul corpului naţional de experţi în management educațional este o condiție obligatorie de participare la concursurile de selecție a inspectorilor școlari și a directorilor unităților de învățământ din sistemul preuniversitar, conform prevederilor legale. Această calitate se certifică prin înscrierea în Registrul Naţional al experţilor în management educaţional, în urma promovării concursului de selecţie organizat de Ministerul Educației și Cercetării.

„Registrul Naţional al experţilor în management educaţional este, practic, baza de date cu profesioniștii calificați în managementul inspectoratelor școlare și al unităților de învățământ. Selecţia candidaţilor se realizează de către inspectoratele școlare, în baza calendarului stabilit de către minister”, a declarat Monica Anisie, ministrul Educaţiei și Cercetării, potrivit comunicatului postat pe edu.ro.

Calendarul desfășurării concursului, seria a 15-a, prevede începerea procesului de selecție în data de 20 ianuarie 2020 și finalizarea acestuia în data de 20 martie 2020.

Foto: 

isj_prahova_b75fd.jpeg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău