„Chiul” cu aprobarea directorului la Liceul din Filipeștii de Pădure! Vacanța de iarnă a început cu două zile mai devreme

0
liceu_7671c.JPG

liceu_7671c.JPG

Cercetări la nivel înalt la Liceu Teoretic din Filipeștii de Pădure, după ce directorul unității a decis că atât elevii, cât și profesorii își pot lua liber cu două zile mai devreme decât data oficială a începutului vacanței de iarnă. O echipă de la Ministerul Educației împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Prahova fac verificări acum, iar în baza anchetei va fi luată și o decizie în ceea ce-l privește pe directorul școlii.

Potrivit unor surse din ISJ Prahova, directorul Liceului Teoretic din Filipeștii de Pădure, Marius Brezeanu, riscă să fie suspendat din funcție pentru decizia luată. Aceasta ar fi cea mai drastică măsură din rândul celor care ar putea fi dispuse și dezbătute în cadrul Consiliului de Administrație al Inspectoratului.

Pentru ca profesorii să nu aibă de suferit din cauza celor două zile pierdute, aceștia împreună cu elevii urmează să recupereze orele respective.

În cazul directorului pare a fi cea mai gravă abatere de când se află la conducerea unității de învățământ, neexistând consemnate alte situații problematice.

Contactat telefonic, Marius Brezeanu nu a dorit să comenteze situația, precizând că este o cercetare în curs și așteaptă finalizarea ei.

Foto:

liceu_31d1b.JPG

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău