colegiu_buzau_872c0.jpg

Corpul de control al ministrului Educației face verificări la Colegiul Naţional „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Buzău, după ce mama unui elev îl acuză pe directorul instituției că îi hărțuiește pe ea și pe fiul ei. Conflictul a ajuns și-n instanță.

Problemele au apărut în urmă cu doi ani, când băiatul a primit nota 2 la purtare pentru că, împreună cu mai mulți colegi, a ironizat-o pe Facebook, pe profesoara de desen pentru vestimentaţia sumară dintr-un videoclip şi versurile unui cântec. Videoclipul a fost filmat în urmă cu mai mulţi ani, când profesoara cânta într-o trupă etno, dar este în continuare pe YouTube.

Mama copilului a contestat decizia în instanță, având câștig de cauză în prima fază. În luna februarie este așteptată o decizie definitivă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Dar cum conflictul pare să nu înceteze, mama elevului de la Colegiul Hasdeu din Buzău i-a prezentat ministrului Educației situația prin care trece, iar Monica Anisie a trimis Corpul de control la liceu pentru verificări, anunță Europa FM.

Elena Voicu spune că de un an de zile ea și copilul se simt hărțuiți de directorul școlii, care i-a făcut chiar plângere penală acuzând-o că a falsificat o scutire medicală, ceea ce s-a dovedit complet neadevărat.

Reprezentanții liceului au menționat că vor face precizări la finalul verificărilor.

Sursa foto: facebook Colegiul BP Hasdeu Buzău 

colegiu_buzau_ed4c2.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg