Control de la Ministerul Educației la un liceu din Buzău după ce mama unui elev îl acuză pe director că-l hărțuiește pe fiul ei

0
colegiu_buzau_872c0.jpg

colegiu_buzau_872c0.jpg

Corpul de control al ministrului Educației face verificări la Colegiul Naţional „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Buzău, după ce mama unui elev îl acuză pe directorul instituției că îi hărțuiește pe ea și pe fiul ei. Conflictul a ajuns și-n instanță.

Problemele au apărut în urmă cu doi ani, când băiatul a primit nota 2 la purtare pentru că, împreună cu mai mulți colegi, a ironizat-o pe Facebook, pe profesoara de desen pentru vestimentaţia sumară dintr-un videoclip şi versurile unui cântec. Videoclipul a fost filmat în urmă cu mai mulţi ani, când profesoara cânta într-o trupă etno, dar este în continuare pe YouTube.

Mama copilului a contestat decizia în instanță, având câștig de cauză în prima fază. În luna februarie este așteptată o decizie definitivă.

Dar cum conflictul pare să nu înceteze, mama elevului de la Colegiul Hasdeu din Buzău i-a prezentat ministrului Educației situația prin care trece, iar Monica Anisie a trimis Corpul de control la liceu pentru verificări, anunță Europa FM.

Elena Voicu spune că de un an de zile ea și copilul se simt hărțuiți de directorul școlii, care i-a făcut chiar plângere penală acuzând-o că a falsificat o scutire medicală, ceea ce s-a dovedit complet neadevărat.

Reprezentanții liceului au menționat că vor face precizări la finalul verificărilor.

Sursa foto: facebook Colegiul BP Hasdeu Buzău 

colegiu_buzau_ed4c2.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău