cadouri2_fd45c.jpeg
Lecție inedită la sfârșit de vacanță pentru 25 de copii și adolescenți ploieșteni. Aceștia au deprins, în aproape două ore, cum un lucru banal se poate transforma într-un frumos cadou, personalizat și cu mult suflet.

Atelierul gratuit a fost găzduit de către o cofetărie din oraș și susținut de către două doamne care, în viața de zi cu zi, își desfășoară activitatea întru cu totul alt mediu decât cel al creației. Însă pasiunea pentru handmade și dorința de a le exersa manualitatea copiilor, cu vârste între 10-14 ani, de a le „deschide” ochii supra faptului că darurile importante nu sunt, neapărat, cele scumpe și/sau care aparțin unui brand, le-au determinat pe Carmen și Alexandra să ofere o lecție cu totul aparte.

Copiii au primit lădițe din lemn, vopsele de diverse culori, pensule, dar și indicații prețioase despre cum pot personaliza cadoul și, eventual, ce destinație poate avea. De la suport pentru creioane, pentru piese lego, pentru cosmetice, pentru flori etc., copiii au găsit imediat ideea, dar și persoana căreia i s-ar potrivi creația lor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mai timizi la început, mai reticenți față de adulți și propunerea lor, imediat cum au început lucru, copiii s-au detensionat, au început să socializeze, iar timpul n-a mai contat, trecând mult prea repede.

Important este că, la final, toți au plecat cu o surpriză colorată și una dulce, oferită de gazda evenimentului. Dar mai presus de toate cu o idee prețioasă pe care, cândva, cu siguranță o vor folosi.

FOTO:

cadouri4
cadouri3
cadouri2
cadouri
cadouri1

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg