cadouri2_fd45c.jpeg
Lecție inedită la sfârșit de vacanță pentru 25 de copii și adolescenți ploieșteni. Aceștia au deprins, în aproape două ore, cum un lucru banal se poate transforma într-un frumos cadou, personalizat și cu mult suflet.

Atelierul gratuit a fost găzduit de către o cofetărie din oraș și susținut de către două doamne care, în viața de zi cu zi, își desfășoară activitatea întru cu totul alt mediu decât cel al creației. Însă pasiunea pentru handmade și dorința de a le exersa manualitatea copiilor, cu vârste între 10-14 ani, de a le „deschide” ochii supra faptului că darurile importante nu sunt, neapărat, cele scumpe și/sau care aparțin unui brand, le-au determinat pe Carmen și Alexandra să ofere o lecție cu totul aparte.

Copiii au primit lădițe din lemn, vopsele de diverse culori, pensule, dar și indicații prețioase despre cum pot personaliza cadoul și, eventual, ce destinație poate avea. De la suport pentru creioane, pentru piese lego, pentru cosmetice, pentru flori etc., copiii au găsit imediat ideea, dar și persoana căreia i s-ar potrivi creația lor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mai timizi la început, mai reticenți față de adulți și propunerea lor, imediat cum au început lucru, copiii s-au detensionat, au început să socializeze, iar timpul n-a mai contat, trecând mult prea repede.

Important este că, la final, toți au plecat cu o surpriză colorată și una dulce, oferită de gazda evenimentului. Dar mai presus de toate cu o idee prețioasă pe care, cândva, cu siguranță o vor folosi.

FOTO:

cadouri4
cadouri3
cadouri2
cadouri
cadouri1

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg