rezultate_4e0d4.JPG
Rezultatele celei de a doua sesiuni a Bacalaureatului 2019 vor fi publicate astăzi, până la orele prânzului. În Prahova, la examenele care au început pe 21 august și s-au încheiat pe 2 septembrie s-au înscris peste 1300 de candidați. 

Cei care și-au încercat șansa în această sesiune provin atât din promoția curentă, cât și din cele anterioare. 

Rezultatele pot fi consultate pe site-ul: BACALAUREAT.EDU.RO

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei nemulțumiți de notele primite vor putea depune contestații, rezultatele finale urmând a fi afișate pe 7 septembrie. 

Față de anii precedenți, sesiunea de toamnă a venit și cu o schimbare, având programate în primă fază probele scrise și la final pe cele orale. 

În prima sesiune a examenului „maturității", promovalibilitatea a fost de 73,9% în județul nostru. Două colegii au reușit să aibă promovabilitate de 100%: Colegiul Militar „Dimitrie Cantemir“ Breaza și Colegiul „Nichita Stănescu“ Ploiești.

Foto cu caracter ilustrativ

rezultate_def0b.JPG

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg