titularizare_aa67f.jpgRezultatele examenului de Titularizare vor fi afișate pe parcursul zilei de astăzi pe site-ul Ministerului Educației. Cei nemulțumiți de nota luată vor putea depune contestații pe parcursul zilei de azi, dar și mâine, până la ora 15.00

La nivel naţional sunt disponibile 4.319 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată. Dintre acestea, 3.091 de posturi didactice/catedre vacante sunt în mediul urban şi 1.228 în mediul rural.

În Prahova, în total , au fost scoase la concurs aproape 1500 de posturi, însă dintre acestea 162 sunt titularizabile. Pentru ele au concurat puțin peste 600 de persoane.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ca să fie titularizabil, un candidat trebuie să ia peste nota 7 la examenul scris, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă. În cazul în care sunt mai mulți concurenți pe același post, ocuparea acestuia se va face în funcție de ierarhia mediilor.

Anul acesta, cei care iau sub 5 la examen, nu-l vor mai putea susține în cea de-a doua sesiune. Se vor putea însă înscrie pentru o a doua opțiune la care nu au susținut examen.

Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene în zilele de 23 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21,00 şi 24 iulie, până la ora 15.00.

Rezultatele finale vor fi afişate, pe 31 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul titularizare.edu.ro.

Foto cu caracter ilustrativ

titularizare_544ec.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg