fbpx

titularizare_aa67f.jpgRezultatele examenului de Titularizare vor fi afișate pe parcursul zilei de astăzi pe site-ul Ministerului Educației. Cei nemulțumiți de nota luată vor putea depune contestații pe parcursul zilei de azi, dar și mâine, până la ora 15.00

La nivel naţional sunt disponibile 4.319 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată. Dintre acestea, 3.091 de posturi didactice/catedre vacante sunt în mediul urban şi 1.228 în mediul rural.

În Prahova, în total , au fost scoase la concurs aproape 1500 de posturi, însă dintre acestea 162 sunt titularizabile. Pentru ele au concurat puțin peste 600 de persoane.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ca să fie titularizabil, un candidat trebuie să ia peste nota 7 la examenul scris, cât și la proba practică/inspecția specială la clasă. În cazul în care sunt mai mulți concurenți pe același post, ocuparea acestuia se va face în funcție de ierarhia mediilor.

Anul acesta, cei care iau sub 5 la examen, nu-l vor mai putea susține în cea de-a doua sesiune. Se vor putea însă înscrie pentru o a doua opțiune la care nu au susținut examen.

Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene în zilele de 23 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21,00 şi 24 iulie, până la ora 15.00.

Rezultatele finale vor fi afişate, pe 31 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul titularizare.edu.ro.

Foto cu caracter ilustrativ

titularizare_544ec.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

970.jpg