fbpx

examen_78303.jpg
Cadrele didactice susțin, în această dimineață, examenul de Titularizare. În cele patru ore pe care le au la dispoziție, profesorii trebuie să rezolve cât mai corect subiectele primite, astfel încât să ia peste nota 7 pentru a fi „titularizabili“. În Prahova, pentru perioada nedeterminată, au fost scoase la concurs 162 de „catedre“.

În total, disponibile sunt aproape 1500 de locuri la nivelul întregului județ, cifră aproape dublă față de numărul dosarelor de concurs validate. Au fost aproape 1100 de persoane înscrise, inițial, însă în urma verificării documentelor necesare, doar 880 au întrunit condițiile necesare susținerii titularizării. 

Miza importantă o reprezintă cele 162 de posturi pe perioadă nedeterminată. Chiar dacă regula este să ia peste 7, concurenții n-au garanția că vor fi încadrați pe postul dorit, întrucât se ia în considerare, la repartiția catedrelor ierarhia mediilor. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ca element de noutate pentru acest an, candidații care vor lua sub nota 5 la examen, nu vor mai avea dreptul să se prezinte la sesiunea din august decât dacă au și o a doua specializare la care nu au susținut concursul. 

După examenul de astăzi, calendarul Titularizării este următorul

23 iulie 2019                 Afișarea rezultatelor l

23 – 24 iulie 2019          Depunerea contestațiilor la inspectoratele școlare și transmiterea acestora la centrele de evaluare

30 iulie 2019                  Afișarea rezultatelor finale 

31 iulie 2019                  Repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7, pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată

Foto cu caracter ilustrativ

examen_90082.jpg

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

970.jpg