examen_78303.jpg
Cadrele didactice susțin, în această dimineață, examenul de Titularizare. În cele patru ore pe care le au la dispoziție, profesorii trebuie să rezolve cât mai corect subiectele primite, astfel încât să ia peste nota 7 pentru a fi „titularizabili“. În Prahova, pentru perioada nedeterminată, au fost scoase la concurs 162 de „catedre“.

În total, disponibile sunt aproape 1500 de locuri la nivelul întregului județ, cifră aproape dublă față de numărul dosarelor de concurs validate. Au fost aproape 1100 de persoane înscrise, inițial, însă în urma verificării documentelor necesare, doar 880 au întrunit condițiile necesare susținerii titularizării. 

Miza importantă o reprezintă cele 162 de posturi pe perioadă nedeterminată. Chiar dacă regula este să ia peste 7, concurenții n-au garanția că vor fi încadrați pe postul dorit, întrucât se ia în considerare, la repartiția catedrelor ierarhia mediilor. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ca element de noutate pentru acest an, candidații care vor lua sub nota 5 la examen, nu vor mai avea dreptul să se prezinte la sesiunea din august decât dacă au și o a doua specializare la care nu au susținut concursul. 

După examenul de astăzi, calendarul Titularizării este următorul

23 iulie 2019                 Afișarea rezultatelor l

23 – 24 iulie 2019          Depunerea contestațiilor la inspectoratele școlare și transmiterea acestora la centrele de evaluare

30 iulie 2019                  Afișarea rezultatelor finale 

31 iulie 2019                  Repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7, pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată

Foto cu caracter ilustrativ

examen_90082.jpg

 

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg