fbpx

patriarhul_a004e.jpgPatriarhul Daniel a găsit un moment propice să mai facă un exercițiu de imagine și a transmis un mesaj de binecuvântare şi încurajare tuturor elevilor care susțin examene în această perioadă, potrivit basilica.ro.

Înaltul prelat spune că examenele „trebuie înțelese ca prilejuri de confirmare a eforturilor făcute” de elevi, „dar și a evaluării gradului de îmbogățire culturală”. Mesajul, primit de unii cu deschidere, de alții cu indiferență, dar văzut și ca o încercare de îmbunătățire a imaginii, ar fi fost poate mult mai eficient cu ceva luni înainte de aceste examene. Că deh, știm cu toții că „unde nu e, nici Dumnezeu nu dă“, iar cei care n-au pus mâna pe carte până la aceste examene, pot primi toate binecuvântările lumii că hârtia tot goală va rămâne.

Și, totodată, poate și niște rugăciuni de luminare a mai-marilor din Educație ar fi fost mult mai bine primite. Că prin haosul pe care l-au creat în acest sistem, nici toți sfinții din calendar nu mai reușesc să-i dea de cap.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mesajul Patriarhului vine în contextul în care zilele acestea are loc Evaluarea Naţională 2019, urmată de Bacalaureat, care va avea loc în perioada 3 iunie – 4 iulie 2019.

Foto:

patriarhul_47b00.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale