patriarhul_a004e.jpgPatriarhul Daniel a găsit un moment propice să mai facă un exercițiu de imagine și a transmis un mesaj de binecuvântare şi încurajare tuturor elevilor care susțin examene în această perioadă, potrivit basilica.ro.

Înaltul prelat spune că examenele „trebuie înțelese ca prilejuri de confirmare a eforturilor făcute” de elevi, „dar și a evaluării gradului de îmbogățire culturală”. Mesajul, primit de unii cu deschidere, de alții cu indiferență, dar văzut și ca o încercare de îmbunătățire a imaginii, ar fi fost poate mult mai eficient cu ceva luni înainte de aceste examene. Că deh, știm cu toții că „unde nu e, nici Dumnezeu nu dă“, iar cei care n-au pus mâna pe carte până la aceste examene, pot primi toate binecuvântările lumii că hârtia tot goală va rămâne.

Și, totodată, poate și niște rugăciuni de luminare a mai-marilor din Educație ar fi fost mult mai bine primite. Că prin haosul pe care l-au creat în acest sistem, nici toți sfinții din calendar nu mai reușesc să-i dea de cap.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Mesajul Patriarhului vine în contextul în care zilele acestea are loc Evaluarea Naţională 2019, urmată de Bacalaureat, care va avea loc în perioada 3 iunie – 4 iulie 2019.

Foto:

patriarhul_47b00.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg